Pelloplast

Miljövänliga självhäftande filmer från finska Lappland

Pelloplast specialiserar sig på tillverkning, laminering och skärning av självhäftande filmer. Våra huvudprodukter är olika skyddsfilmer, bokplaster och kontaktplaster.

Våra skräddarsydda skyddslösningar hjälper kunderna att skydda och utveckla sin egen affärsverksamhet. Våra kunder består av privata och offentliga organisationer, globala företag samt mikroföretag. Vi är föregångare inom branschen för miljövänliga självhäftande filmer och vi har alltid kunden i fokus.

Årtionden av skyddserfarenhet

Pelloplast, som grundades 1971, är ett familjeföretag från Pello i Finland. Vår engagerade och professionella personal har lång erfarenhet av tillverkning av självhäftande filmer och våra produkter är globalt kända för sin höga kvalitet. Största delen av våra produkter går på export.

Stöttepelarna i vår verksamhet utgörs av starkt kunnande, pålitlighet, en produktutveckling som garanterar produkter av hög kvalitet samt ansvar för miljön och för vår personal.

Vi är stolta över vår långa erfarenhet och vårt kunnande. Vi utvecklar, upprätthåller och uppdaterar ständigt vårt kunnande och vår produktionsteknik. Vi sätter stort värde på långa och goda relationer till våra kunder, leverantörer och samarbetsparter. Du kan lita på att vi uppfyller det vi avtalar med hög kvalitet och i tid.

tehdas

Pelloplast – föregångare inom folieindustrin

En väsentlig del av vår verksamhet bygger på miljö och ansvar. Vi var först på marknaden med ett vattenbaserat lim för skyddsfilmer och vi var också först med att använda ftalatfria pvc-filmer i bokplaster. Vid anskaffningen av råmaterial lägger vi fokus på ansvarsfulla leverantörer och vi utvecklar hela tiden allt mer miljövänliga produkter. Vi använder filmer av hög kvalitet och vattenlösliga lim i tillverkningen av självhäftande filmer – från vår produktionsprocess avdunstar endast vatten!

Kundspecifik produktutveckling, specialkompetens och långvarigt samarbete med yrkesmässiga användare ger en stadig grund för våra tjänster. Vi använder en kvalitetshandbok som grundar sig på ISO 9001 -standarden och vårt företag hör till den högsta kreditklassificeringen.

kollaasi-02

Hos oss får du alltid hjälp av en människa

Våra professionella säljare har grundlig kännedom om produktegenskaperna och produktionsprocessen och kan snabbt svara på dina frågor. Som vår kund får du en egen kontaktperson som du alltid handlar direkt med.

Vi fungerar som partner för såväl mikroföretag som organisationer med global verksamhet. Vi betjänar varje kund individuellt och samarbetar med kunden för att hitta den bästa skyddslösningen i varje enskilt fall. Det är viktigt för oss att ytan på kundens produkt bevaras – exakt som den designats. Vi gör det enkelt för kunden att skydda ytan. Vi testar filmlösningar och gör också kundspecifika produktutvecklingsarbeten.

Vårt flexibla logistiknätverk möjliggör också snabba leveranser och du får produkterna enligt avtal – tillförlitligt och i tid.

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa skyddslösningen som passar dina behov!

ellamari

PELLOPLASTS SJÄLVHÄFTANDE FILMER

Your surface, our solution